Velkommen til Oustøen -
en perle i Oslofjorden!
Oustøen er en sjelden perle i Oslofjorden, akkurat passe langt fra byens pulserende mas. Sett deg på bryggekanten i en av pausene og speid ut over Oslofjorden og inn mot Oslo. Vi hjelper deg med å skape et uforglemmelig arrangement! Oustøen er den perfekte lokasjonen for deg som ønsker en samling med noen få mennesker.


Et helt sted - helt for deg selv
Storenga på Oustøen
Storenga ligger idyllisk til på Oustøen i Oslofjorden. Hovedhuset ligger like ved vannkanten og man har en fantastisk utsikt ut i Oslofjorden.
Her kan vi tilby kurs og konferanse fasiliteter og hyggelig middag.
Maks antall 50 personer sittende middag i telt
Maks antall 35 personer sittende middag inne i 1 etg
Maks antall ved konferanse/møte i 2 etg, 35 personer
Våre menyer
SOMMERENS GRILLBUFFET
775,- per person
FRA GRILLEN
Salsiccia fra Strøm-Larsen
Eldhusrøkt brisket fra Voss
Urtekonfitert kyllinglår
marinert i sitron, hvitløk og urter
Dratt geit fra Haugen gardsmat
servert i brioche med karamellisert gulrotkrem
(melk, gluten, hvete)
Grillet aromasopp
dynket i olivenolje, hvitløk, soya saus og persille
(soya)
SALATER OG GARNITYRER
Cæsar salat
Romano salat, parmesan, krutonger og sprøstekt bacon
(fisk, gluten, hvete, egg, sennep, melk)
Maischips
Servert med pico de gallo
Bønnesalat med grillet paprika
I en syrlig eple -og Dijon vinaigrette
(sennep)
Grillet maiskrem
Smakt til med fennikelfrø, chili og brunet smør
(melk)
Historiske tomater fra Hanasand gård
vendt inn i løpstikke og ristet svartpepper
Perlepoteter fra Nøtterøy
saltbakte, og vendt i kapers, urter og eplecider vinaigrette
Peperoni sotto aceto - saltet og syltet mild chili
Urtemarinerte oliven
en blanding av gode italienske oliven marinert i friske urter
Focaccia
med rosmarin, oliven olje og havsalt
Italiensk grisini
SAUSER OG DRESSINGER
Aioli
Økologisk olivenolje fra Stilla
Balsamico crema fra Andrea Milan
«Jack D» BBQ saus
(selleri)
Urtemajones
(egg, sennep)
Chili-salsa
Fra vårt konditori – Et utvalg av våre hjemmelagde desserter
TILLEGG:
Helgrillet ørretside
Grillet i aluminiumsfolie og toppet med urter, sitron og oliven olje fra Stilla
(fisk)
350,- NOK per side
En ørretside holder til ca 15 personer
ITALIENSK BUFFET
685,- per person
Salami Finocchiona
Aromatisk salami fra Golfera krydret med fennikel
Spianat piccante
Kraftig og smaksrik salami fra Golfera tilsatt røkt chili
Parmaskinke 18. mnd
Vellagret skinke med en fyldig og karakteristisk smak
Pollo de Cesar
Saftig grillet landkylling, toppet med kremet cæsar-dressing, parmesan og krutonger
(melk, gluten)
Potetsalat
En frisk og syrlig potetsalat vendt i olivenolje med kapers, urter og persille
Ovnsbakt aubergine
Aubergine bakt på kraftig varme, marinert i olivenolje, hvitløk og persille
Bigilla
Kremet bønnedip med et hint av chili og hvitløk
Peperoni sotto aceto
Saltede og syltede chilifrukter med en lett syrlighet
Insalata di fagioli
Bønnesalat med semitørkede tomater, grillet paprika og urter
Urtemarinerte oliven
Førsteklasses italienske oliven marinert i olivenolje og friske urter
Asiago Dop
Smaksrik upasteurisert kumelksost fra Ghidetti med nøtteaktige toner
(melk)
Cacio Stagionata al pepe Nero
Intens sauemelksost med en tydlig dybde fra grovmalt svart pepper
(melk)
Yoghurt all aglio
Frisk yoghurt smaksatt med hvitløk og urter
(melk)
Aioli
Hjemmelaget aioli med hvitløk
(egg, sennep)
Økologisk olivenolje fra Stilla
Balsamico crema fra Andrea Milan
Focaccia
Nyristet focaccia med rosmarin, olivenolje og flaksalt
(gluten, hvete)
Italiensk grisini
(gluten, hvete)
Tiramisu
Den tradisjonelle italienske desserten med mascarpone, espresso og et lett dryss kakao
(melk, egg, gluten, hvete)
Limoncello tiramisu
En syrlig og frisk vri på den klassiske italienske desserten
(melk, egg,)
Vanilje panna cotta
Kremet panna cotta med bringebærcoulis og friske bær
(melk)
TILLEGG:
80,- per person
Polpette con salsa de tomate
Saftige, håndrullede kjøttboller servert i en smaksrik tomatsaus
(selleri)
Porchetta
Langtidsstekt urtemarinert svinerull, servert med frisk salsa verde
(selleri)
FISK OG SKALLDYRMENY
995,- per person
Taskekrabbe fra Hitra
Ferdigrenset og servert i eget skjell med knallgrønn dillmajones
(skalldyr, egg, sennep)
Råbrent laks fra Vestlandet
Fersk råbrent laks servert med en syrlig tangmajones og ertekarse
(fisk, egg, sennep)
Snøkrabbe
Saftig snøkrabbe vendt inn med ferskpresset sitron urter og ekstra virgin oliven olje fra Stila
(skalldyr)
Økologiske blåskjell
Håndplukkede blåskjell dampet i hvitvin, rotgrønnsaker og urter
(bløtdyr, selleri)
Lett stekt Kveite
Sterling kveite servert med klassisk sauce vierge
(fisk, selleri)
Rognkjeks kaviar
Rognkjeks-kaviar på surdeigsblini, servert med fyldig rømme fra Røros og finhakket rødløk
(fisk, gluten, bygg, hvete, melk)
Rødbeter fra Hørte gård
Rustikke saltbakte rødbeter servert med rømme fra Røros og ristet økologisk svart havre
(melk)
Frisk frisèsalat
Frisèsalat vendt med havsalt, balsamico og oliven olje fra Stilla
Historiske tomater fra Hanasand gård
Solmodne tomater vendt i løpstikke og ristet svartpepper, servert med kremet selleripuré
(melk, selleri)
Byggryn fra Holli mølle
økologisk byggryn blandet med fersk spinat, grillet gresskar og skjørost fra Røros
(melk)
Gulløyepoteter fra Finnmark
Små, delikate gulløyepoteter vendt i persille og syrlig eplevinaigrette
(melk, gluten, havre)
Fra vårt konditori
Et utvalg av våre hjemmelagde desserter – den perfekte avslutningen på et smakfullt måltid
Tillegg:
Halv amerikansk hummer
Nystekt hummer servert med urtemajones og sitron
(skalldyr, egg, sennep)
450,- per stk
Østers
Ferske østers servert med finhakket sjalottløk, sitron og sherry eddik
(bløtdyr)
65,- per stk
Skallreker
Skallreker servert med sitron, dill, aioli og loff
(skalldyr, egg, sennep, gluten, hvete)
225,- per person
SKALLDYRFAT
1400,- per person
Amerikansk hummer
Ovnsbakt sjøkreps
Skallreker
Østers Naturelle med eddik og sjalottløk
Dampet blåskjell, chili, koriander
Kamskjell- og ørretsashimi
Kokt kongekrabbe
Taskekrabbe-salat
Agurk -og fennikelsalat
Chili-majones
Persille-pesto
Sitronbåter
Hjemmelaget aioli
Focaccia
Fra vårt konditori - et utvalg av våre hjemmelagde desserter