Buffeter

Se de forskjellige menyene her:
Frokostbuffet
Asiatisk buffet
Fisk -og skalldyr buffet
Italiensk buffet
Norske smaker
Sommerens grillbuffet
Sushi meny
Vegansk buffet
Vår klassiske buffet
Pris oppført eks mva.
Det tilkommer mva på 15% eller 25% i forhold til serviceinnhold
Buffeter
Ønsker du å leie utstyr og/eller tjenester. Se vårt utvalg her
Buffeter
Frokostbuffet
252,- per person
Kaldrøkt Laks
(fisk)
Eggesalat
med dill og sennep
(egg, sennep)
Kokt Skinke
Leverpostei fra Strøm-Larsen
Vellagret Ost
(melk)
Agurksalat
Tomatsalat
med løpstikke
Våre Egne Scones
med marmelade
(gluten, hvete, melk, egg, soya)
Kjøleskapsgrøt
med nøtter, kanel og rosiner
(melk, gluten, havre, nøtter, mandler)
Chiapudding
med mangosaus
(melk)
Sesongens Frukt
Surdeigsbrød
(gluten, hvete)
Smør
(melk)
Asiatisk buffet
Vi har et internasjonalt kjøkken med kokker fra store deler av Asia. Sammen har vi komponert noen av våre favoritterretter.
Liten meny 420,- | Stor meny 564,-
Sushi Bowl
med «spicy» laks, marinert ris, edamamebønner, granateple, mango, fritert nori, ristet sesam og gocuhjan-majones
(fisk, soya, egg, sennep)
Bahn Mi
med braisert okse fra Nyyt, gochujang-majones og chili-og ingefær-syltede grønnsaker
(gluten, hvete, soya, honning)
Som Tam Thai
med grønn papayasalat, chili, peanøtter og fiskesaus
(fisk, peanøtter, soya)
Thai Spring Rolls
med glassnudler, purre og gulrot
(gluten, hvete, soya)
“Twice Cooked Duck”-Salat
med rødkål, gulrøtter, chili og koriander som er marinert i appelsin-ponzu, toppes med ristede peanøtter og Teriyaki-saus
(soya, fisk, gluten, hvete, nøtter, peanøtter, sesam)
Egg-Fried Rice
klassisk eggestekt ris med vårløk, kål og gulrøtter
(egg, soya)
Kylling Karaage
friterte kyllingbiter marinert i soya, chili og lime
(soya, gluten, hvete)
Kimchi
koreansk fermentert chili-kål
(fisk)
Edamamebønner
dampede soyabønner med havsalt
(soya)
Fritert Rekechips
(skalldyr)
Sauser:
Gojuchangmajones (egg, sennep)
Peanøttsaus (nøtter, sesam, soya)
Sweet Chili Sauce
Soya sauce (soya, gluten, hvete)
Appelsin-Ponzu (soya, gluten, hvete, sesam)
Kokos- og Lime-Mousse
servert med lime og ananas
(melk)
Kirsebær Cremeux
servert i sjokoladeterte med økologiske kronblader fra Tolga
(gluten, hvete, melk, egg, soya)
Sitron- og Matcha-Makron
(mandel, egg, soya, melk)
Fisk- og skalldyr
796,- per person
Taskekrabbe fra Hitra
Ferdigrenset og servert i eget skjell med knallgrønn dillmajones
(skalldyr, egg, sennep)
Råbrent Laks fra Vestlandet
Fersk råbrent laks servert med en syrlig tangmajones og ertekarse
(fisk, egg, sennep)
Snøkrabbe
Saftig snøkrabbe vendt inn med ferskpresset sitron urter og ekstra virgin oliven olje fra Stila
(skalldyr)
Økologiske blåskjell
Håndplukkede blåskjell dampet i hvitvin, rotgrønnsaker og urter
(bløtdyr, selleri)
Lett stekt Kveite
Sterling kveite servert med klassisk sauce vierge
(fisk, selleri)
Rognkjeks kaviar
Rognkjeks-kaviar på surdeigsblini, servert med fyldig rømme fra Røros og finhakket rødløk
(fisk, gluten, bygg, hvete, melk)
Rødbeter fra Hørte gård
Rustikke saltbakte rødbeter servert med rømme fra Røros og ristet økologisk svart havre
(melk)
Frisk frisèsalat
Frisèsalat vendt med havsalt, balsamico og oliven olje fra Stilla
Historiske tomater fra Hanasand gård
Solmodne tomater vendt i løpstikke og ristet svartpepper, servert med kremet selleripuré
(melk, selleri)
Byggryn fra Holli mølle
økologisk byggryn blandet med fersk spinat, grillet gresskar og skjørost fra Røros
(melk)
Gulløyepoteter fra Finnmark
Små, delikate gulløyepoteter vendt i persille og syrlig eplevinaigrette
(melk, gluten, havre)
Fra vårt konditori
Et utvalg av våre hjemmelagde desserter – den perfekte avslutningen på et smakfullt måltid
Tillegg
Halv amerikansk hummer
Nystekt hummer servert med urtemajones og sitron
(skalldyr, egg, sennep)
275,- per stk
Østers
Ferske østers servert med finhakket sjalottløk, sitron og sherry eddik
(bløtdyr)
52,- per stk
Skallreker
Skallreker servert med sitron, dill, aioli og loff
(skalldyr, egg, sennep, gluten, hvete)
150,- per person
Italiensk Buffet
Liten 425,- | Stor 530,-
Salami Finocchiona
Aromatisk salami fra Golfera krydret med fennikel
Spianat piccante
Kraftig og smaksrik salami fra Golfera tilsatt røkt chili
Parmaskinke 18. mnd
Vellagret skinke med en fyldig og karakteristisk smak
Pollo de Cesar
Saftig grillet landkylling, toppet med kremet cæsar-dressing, parmesan og krutonger
(melk, gluten)
Potetsalat
En frisk og syrlig potetsalat vendt i olivenolje med kapers, urter og persille
Ovnsbakt aubergine
Aubergine bakt på kraftig varme, marinert i olivenolje, hvitløk og persille
Bigilla
Kremet bønnedip med et hint av chili og hvitløk
Peperoni sotto aceto
Saltede og syltede chilifrukter med en lett syrlighet
Insalata di fagioli
Bønnesalat med semitørkede tomater, grillet paprika og urter
Urtemarinerte oliven
Førsteklasses italienske oliven marinert i olivenolje og friske urter
Asiago Dop
Smaksrik upasteurisert kumelksost fra Ghidetti med nøtteaktige toner
(melk)
Cacio Stagionata al pepe Nero
Intens sauemelksost med en tydlig dybde fra grovmalt svart pepper
(melk)
Yoghurt all aglio
Frisk yoghurt smaksatt med hvitløk og urter
(melk)
Aioli
Hjemmelaget aioli med hvitløk
(egg, sennep)
Økologisk olivenolje fra Stilla
Balsamico crema fra Andrea Milan
Focaccia
Nyristet focaccia med rosmarin, olivenolje og flaksalt
(gluten, hvete)
Italiensk grisini
(gluten, hvete)
Tiramisu
Den tradisjonelle italienske desserten med mascarpone, espresso og et lett dryss kakao
(melk, egg, gluten, hvete)
Limoncello tiramisu
En syrlig og frisk vri på den klassiske italienske desserten
(melk, egg,)
Vanilje panna cotta
Kremet panna cotta med bringebærcoulis og friske bær
(melk)
TILLEGG:
65,- per person
Polpette con salsa de tomate
Saftige, håndrullede kjøttboller servert i en smaksrik tomatsaus
(selleri)
Porchetta
Langtidsstekt urtemarinert svinerull, servert med frisk salsa verde
(selleri)
Norske smaker
Liten 540,- | Stor 676,-
Taskekrabbe fra Hitra
med knallgrønn dillmajones
(skalldyr, egg, sennep)
Råbrent Laks fra Vestlandet
med en syrlig tangmajones og ertekarse
(fisk, egg, sennep)
"Pulled" Geit fra Haugen Gardsmat
i brioche med karamellisert gulrotkrem
(melk, gluten, hvete)
Gulløyepoteter fra Nord-Norge
saltbakte, og vendt i kapers, urter og eplesider-vinaigrette
Eldhusrøkt Brisket fra Voss
med coleslaw på rødkål, epler og dill
(egg, sennep, melk)
Knekkebrød Laget på Mesk fra Vårt Eget Bryggeri
med rørte tyttebær og ferskost på geitemelk
(gluten, hvete, bygg)
Rødbeter fra Hørte gård
saltbakte, og servert med Røros-rømme og ristet svart havre
(melk)
Historiske Tomater fra Hanasand Gård
vendt i løpstikke og ristet svartpepper, servert med sellerikrem
(melk, selleri)
Byggryn fra Holli Mølle
blandet med spinat, grillet gresskar og skjørost fra Røros
(melk)
Et Utvalg av de Beste Oster fra Norge
her plukker vi ut de norske gullvinnende ostene som er perfekt modne akkurat nå, servert med gulrotmarmelade, tomatmarmelade og knekks fra Røros
(melk, sulfitt, upasteurisert, gluten, hvete, bygg)
Trollkrem
luftig marengs smakt til med tyttebær
(egg, soya)
Kirsebær Crèmeux
servert i sjokoladeterte og økologiske kronblader fra Tolga
(gluten, hvete, melk, egg, soya)
Et utvalg av norsk-inspirerte makroner
(mandel, egg, soya, melk)
Sommerens Grillbuffet
Liten 476,- | Stor 636,-
Fra Grillen:
Salsiccia fra Strøm-Larsen
Eldhusrøkt Brisket fra Voss
Urtekonfitert Kyllinglår
marinert i sitron, hvitløk og urter
"Pulled" Geit fra Haugen Gardsmat
servert i brioche med karamellisert gulrotkrem
(melk, gluten, hvete)
Grillet Aromasopp
med olivenolje, hvitløk, soya saus og persille
(soya)
Salater og Garnityrer:
Cæsarsalat
med Romanosalat, parmesan, krutonger og sprøstekt bacon
(fisk, gluten, hvete, egg, sennep, melk)
Maischips
servert med pico de gallo
Bønnesalat med Grillet Paprika
med syrlig eple- og Dijon vinaigrette
(sennep)
Grillet Maiskrem
smakt til med fennikelfrø, chili og brunet smør
(melk)
Historiske Tomater fra Hanasand Gård
vendt inn i løpstikke og ristet svartpepper
Perlepoteter fra Nøtterøy
saltbakte, og vendt i kapers, urter og eplecidervinaigrette
Peperoni Sotto Aceto
saltet og syltet mild chili
Urtemarinerte Oliven
en blanding av gode italienske oliven marinert i friske urter
Focaccia
med rosmarin, olivenolje og havsalt
Italiensk Grissini
Sauser og Dressinger
Aioli
Økologisk olivenolje fra Stilla
Balsamico crema fra Andrea Milan
«Jack D» BBQ saus (selleri)
Urtemajones (egg, sennep)
Chili-salsa
Fra Vårt Konditori
et utvalg av våre hjemmelagde desserter
TILLEGG:
280,- NOK per side
Helgrillet Ørretside
grillet i aluminiumsfolie og toppet med urter, sitron og oliven olje fra Stilla
en ørretside er beregnet ca 15 personer
(fisk)
Sushimeny - 24 biter
580,- per person
Nigiri
laks, tunfisk, scampi og kveite
(fisk)
Sashimi
laks, tunfisk og kveite
(fisk, sesam)
Uramaki
tempura scampi med agurk og avocado
(gluten, hvete, soya, skalldyr, fisk)
Spicy Laks
med agurk og chilimajones
(egg, sennep, sesam, soya, gluten, hvete)
California Maki
surimi, avocado, sesam og chili majones
(egg, sennep, sesam, soya, gluten, hvete)
Servert med:
Ingefær
Koriander ponzu (soya, gluten, hvete)
Soya saus (soya, gluten, hvete)
Wasabi
Wakame
Rekechips (skalldyr)
Fra Vårt Konditori
et utvalg av våre hjemmelagde desserter
Vegansk buffet
Liten 340,- | Stor 420,-
Tofu Bowl
sitrongress- og chilistekt tofu fra Miss Gin Garden, marinert ris, edamame, granateple, mango, fritert nori, ristet sesam og gocuhjan-majones
(soya, sennep)
Soft Taco med Sjampinjong
glasert i soyasaus og sotet hvitløk, Pico de gallo verde, og ancho-chili-majones
(gluten, hvete, sennep)
Saltbakte Småpoteter
vendt i rosmarin, hvitløk og olivenolje, servert med trøffelmajones
(melk, sennep)
Samosa
Servert med chili- og mangochutney
(gluten, hvete)
Historiske Tomater fra Hanasand Gård
vendt inn i løpstikke og ristet svartpepper, servert med sellerikrem
(selleri)
Byggryn fra Holli Mølle
blandet med spinat, grillet gresskar og granateple
(gluten, bygg)
Knekkebrød Laget på Mesk fra vårt Eget Bryggeri
med pulled aubergine og hummus
(gluten, hvete, bygg, sesam)
Focaccia
med rosmarin og havsalt, servert med vår egen aioli
(gluten, hvete, sennep, soya)
Vegansk “Ostekake”
med blåbær og cashew nøtter
(nøtter)
Vegansk Brownie
med mørk sjokolade
(gluten, hvete, spor av soya)
Et Utvalg av Vegansk Konfekt
(spor av soya)
Vår Klassiske Buffet
476,- per person
Kaldrøkt laks fra King Mikals
servert med urte -og eggesalat
(fisk, egg, sennep)
Salami Finocchiona
salami fra Golfera, smakt til med fennikel
Parmaskinke 18. mnd
vellagret smakfull skinke fra Golfera
Krydrede Kjøttboller fra Strøm-Larsen
servert i en fyldig saus på italienske tomater
(selleri)
Grillede Kyllingvinger
krydret og servert med mangosalat
(selleri)
Potetsalat
en syrlig potetsalat smakt til med urter, olivenolje og persille
(sennep)
Høvding Sverre fra Orkladal ysteri
med tomatmarmelade og Røros knekks
(melk, gluten, hvete, bygg)
Frisk Salat
blandet salat med tomater fra Hanasand gård, bønner, agurk fransk vinaigrette
(sennep)
Aioli
hjemmelaget majones smakt til med hvitløk og sennep
(sennep, egg)
Meierismør
fra Rørosmeieriet
(melk)
Focaccia
med rosmarin, olivenolje og havsalt
(gluten, hvete)
Italiensk Grissini
italienske brødpinner med urter
(gluten, hvete)
Fra Vårt Konditori
et utvalg av våre hjemmelagde desserter
Skreddersy din bestilling
Ønsker du å skreddersy din bestilling, ta gjerne kontakt med oss via telefon eller mail.